Om  
Joy Mogensen
Leon Sebbelin

Tidligere minister udpeget til bestyrelsen i Kirkens Korshær

Tidligere kultur- og kirkeminister Joy Mogensen bliver nyt medlem af hovedbestyrelsen i Kirkens Korshær. Hun tilsluttes af den tidligere borgmester i Rebild Kommune, radikales Leon Sebbelin.

Kirkens Korshær udpeger tidligere minister til
bestyrelsespost.
Kirkens Korshær udpeger tidligere minister til bestyrelsespost.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kirkens Korshær har udpeget Joy Mogensen, forhenværende kultur- og kirkeminister, og Leon Sebbelin, tidligere borgmester i Rebild Kommune, til organisationens hovedbestyrelse. Det skete ved Kirkens Korshærs årsmøde i Nyborg.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Joy Mogensen kommer fra en politisk baggrund, hvor hun blandt andet er tidligere borgmester og kultur- og kirkeminister. Dermed har Joy Mogensen bredt kendskab til såvel kommuner som stat, som giver relevant erfaring, hun kan trække på.  

”Organisationen gør en utrolig forskel for socialt udsatte, og jeg glæder mig til at bidrage til denne vigtige sag og arbejde sammen med en så dedikeret organisation og dens frivillige og ansatte," siger hun.

I 2021 valgte Joy Mogensen selv at forlade politik. Hun gik af som kultur- og kirkeminister, da hun med egne ord var ”løbet tør for overskud” efter blandt andet at have håndteret corona i to ministerier.

Den radikale politiker Leon Sebbelin har fra 2014 - 2021 været borgmester i Rebild Kommune. Han arbejder i dag som revisor og har i flere år været frivillig i Kirkens Korshær.

"Jeg vil bruge min politiske erfaring til at hjælpe Kirkens Korshær med det vigtige arbejde og sikre, at vi kan hjælpe endnu flere af vores socialt udsatte medborgere," udtaler den tidligere borgmester.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Joy Mogensen

Fhv. kultur- og kirkeminister, borgmester (S), Roskilde Kommune
BA i kultur- og sprogmødestudier (Roskilde Uni. 2005)

Leon Sebbelin

Bestyrelsesmedlem, Kirkens Korshær, formand, Rebild Vand og Spildevand, medejer, Revisionsfirmaet Attiri A/S
statsautoriseret revisor (1993), cand.merc. (Handelshøjskolen i Århus 1985)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024