Dagens podcast: Det står skidt til med den demokratiske forfatning i UK og Frankrig

AJOUR: Både det franske og britiske parlament bliver kritiseret for ikke at repræsentere deres befolkninger godt nok. Den sag ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det fyger med kritik af det britiske underhus – særligt fra Europa, der vil vide, hvad parlamentsmedlemmerne vil med Brexit, hvis de ikke kan godkende Mays aftale.

Men franskmændene har også masser af udfordringer med deres parlament. Demonstrationerne med de gule veste var et bevis på, at frustrationen over ikke at være repræsenteret politisk i befolkningen er stor.

De pointer kommer Mandag Morgens europaredaktør, Claus Kragh, med i sin analyse af den demokratiske forfatning i de to store lande i Europa. Og Altinget: ajour ser også nærmere på den sag i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget? Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget? Næste artikel Ugens EU-podcast: Farvel til det gamle Europa-Parlament og goddag til valgkampe i 28 lande på én gang Ugens EU-podcast: Farvel til det gamle Europa-Parlament og goddag til valgkampe i 28 lande på én gang