Messerschmidt: Flygtninge ruinerer os

DEBAT: I stedet for at beskytte Danmark prøver Europas politiske eliter at bilde os ind, at flygtninge er en gevinst. Imens bliver vi ruineret og nedbrudt kulturelt, skriver Morten Messerschmidt (DF).

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af Europa-Parlamentet 

I årevis har Vestens eliter gennem OECD, FN og EU med talløse rapporter forsøgt at få os til at tro, at massiv indvandring fra tilbagestående lande er vores redning – og sidst vores eget Finansministerium.

Læs venligst nedenstående citater fra Politiken 4. maj 2016:

"De knap 100.000 flygtninge, som forventes til Danmark frem mod 2020, vil på sigt have en positiv effekt på dansk økonomis holdbarhed. Det fremgår af beregninger fra regeringens konvergensprogram, hvor man som noget nyt har regnet på flygtningestrømmens effekt på dansk økonomi, når man kigger årtier ud i fremtiden.”

"Det betyder, at tilstrømningen af flygtninge ikke forringer mulighederne for at opretholde de velfærdsordninger, vi har i dag, når man kigger langt ud i fremtiden" (Marianne Frank Hansen, statistikfirmaet ”Dream”). 

4. maj kunne Danmark altså ikke få nok flygtninge til at tage fat, hvor aldrende og mageligt anlagte danskere gav op; ikke-vestlige flygtninge vil give overskud omkring år 2035 – hvis altså deres efterkommere efter to generationer har samme beskæftigelsesgrad som den danske arbejdsstyrke. Det er imidlertid en præstation, som endnu aldrig er opnået i noget europæisk land. Det hedder på engelsk ”pie in the sky”, og bestillingsarbejdet er da også leveret af statistikfirmaet med det betegnende navn ”Dream”.

En underskudsforretning 
Men bare 20 dage senere fik vi en brat opvågnen med en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed. Den afdækker, hvordan 180.000 udlændinge, som kom til Danmark i perioden 1997 til 2011, har klaret sig. Af de flygtninge, der kom til Danmark i perioden 1997-2002, var 18 procent i arbejde efter tre år. Kun en tredjedel af flygtningene har efter fem år i Danmark et job, og af deres medbragte familiemedlemmer er kun en femtedel i arbejde. Selv efter 15 år er kun en tredjedel af de ”familie-sammenførte” i beskæftigelse.

Og tre dage senere kunne Danmarks Statistik oplyse, at yderligere 75.000 migranter fra ikke-vestlige lande slår sig ned i Danmark næste år, og at gruppen ”ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere” i 2020 vil udgøre cirka 10 procent af Danmarks befolkning, 562.000 anslår Rockwool Fonden.

Og de vil realistisk set bestå af irakere, afghanere, pakistanere, syrere, kurdere, tyrkere, somaliere og palæstinensere. Glem også myten om de mange hjernekirurger, kemiprofessorer og raketingeniører, som søger hertil: Rockwool Fonden kan oplyse, at blandt flygtningene, som ankom i november og december, har de 55 procent seks-syv års skolegang. Ganske få behersker det latinske alfabet. Mindst otte procent er regulære analfabeter. Blandt syrerne har 16 procent (en slags) studentereksamen, og 17 procent har (en slags) erhvervsfaglig uddannelse.

Og således gik Danmark fra velsignelse til katastrofe på en måned, fra ønsketænkning til skræmmende kendsgerninger.

Skuffende mønster fra regeringen 
Hvis vi ser bort fra de voldelige kulturelle og sociale konsekvenser, som er mindst lige så alvorlige som de økonomiske, så vil jeg minde om, at Nationalbanken helt tilbage i 2002 opgjorde, at en ikke-vestlig indvandrer i gennemsnit koster Danmark to millioner kroner i et livsforløb. Og at kun den indvandrer, som ankommer færdiguddannet, aldrig er på offentlig forsørgelse, ikke bringer sin familie hertil og rejser hjem, før han skal på folkepension – kun den indvandrer betyder et overskud for Danmark.

Vi savner aktuelle danske beregninger, men Norges nationalstatistik regnede sig i 2014 frem til, at enhver ikke-vestlig ”flygtning” i gennemsnit koster Norge over fire millioner norske kroner fra ankomst til begravelse.

Det er betegnende for regeringens forvirring, at den lader Finansministeriet sidde og lege med usandsynlige fremtidsvisioner. Men det er desværre et skuffende mønster for regeringen Venstre, at den viger uden om de problemer, som partiet Venstre før valget lovede at tage fat på.

Forrige artikel Bendtsen: Vi skal sortliste skattelylande Bendtsen: Vi skal sortliste skattelylande Næste artikel DE: Dansk kemikaliepolitik på rette vej DE: Dansk kemikaliepolitik på rette vej
 • Anmeld

  Velfærdsmusik

  Lidt for snævert verdensbillede

  Vi kan spare et par kampfly væk. Så er der rigelig råd til flygtninge. Og så er vi måske heller ikke selv i lige så høj grad med til at lave dem selv. Og så kan vi tilbyde en alternativ retorik end den frygtsomme racists, således at vi kan få noget positivt ud af hinanden. Og helt ærligt: "tilbagestående lande"?? Det er da en holdning fra 30'erne.

 • Anmeld

  Bjarne Andersen

  "Vi kan spare kampfly væk"

  Det var dog en utrolig naiv tilgang du har til problemerne.

  Racistkortet bliver omgående hevet frem på grundlag af nogle statistikker som modsiger godhedsindustrien. ""Vi kan spare et par kampfly væk", ja og samtidig miste troværdighed i NATO, vi er altså nødt til at opretholde et minimum af militært beredskab, for at være medlem af alliancen. Men hvis vi går ind på din naive tankegang, hvad er så det næste vi skal spare væk?

  Mht. "tilbagestående lande", kan du pege på hvilke teknologiske landvindinger omtalte lande har gjort siden den langskæggede nisse gik ud i ørknen og fik en åbenbaring? Er det ikke en kendsgerning at Islam har undertrykt en velvillig befolkning, er det ikke en kendgerning at når man kommer ud fra byerne i Mellemøsten, så er det utroligt primitive mennesker man møder, elendig infrastruktur osv. Er det ikke en kendsgerning at et stort antal 2'den generationsindvandrere forlader skolen som funktionelle analfabeter? Er det ikke en kendsgerning at den eneste sande bog er Koranen, at lærdom er spildt på kvinder osv.? Men men, den med racist er så udvandet, så jeg plejer at sige, "har du ingen argumenter, så råb racist, det kræver ingen intelligens". Men du har løsningen kan jeg fornemme, frem med den, så alle vi andre kan lære af dine "visioner".

 • Anmeld

  Mogens Winther

  "Åh, det er en katastrofe .."

  Hvor tit har vi da ikke hørt dette evindelige gudsjammer - især fra DF. Kendsgerningerne er helt anderledes - skatteflygtningene er næsten 14 gange så kostbare som de almindelige flytgtninge - citat : "Den britiske skatte ekspert Richard Murphy skønner, at Danmark alene går glip af 149 milliarder kroner om året.
  Danmarks udgifter til flygtninge vil ifølge regeringen løbe op i 11 milliarder i år. "
  http://politiken.dk/magasinet/premium/ECE3155165/det-er-aldrig-de-rige-der-nasser-paa-samfundet/

 • Anmeld

  Jan Nielsen

  "Åh,deter en katastofer.."

  Mogens Winther . Det har da viklig ikke noget med hinanden at gøre overhovdet . Det er da ikke kun et penge spørgsmål , det der er rigtig intrsandt ,er snakker vi flygtning eller indvandring . Det er der mangler der glemmer . Der kommer en dag hvor der er brug for dem hjemme i deres eget land , så må de hjem igen .

 • Anmeld

  jimmi

  og så glemmer vi..

  Ja vi glemmer også lige hvor mange der finder lykken i den kriminelle løbebane. Det er faktum at der sidder flere indvandrere i fængslerne end danskere i forhold til hvor mange de er. De koster os millioner. Samt at de jo konstant laver ballade. Se bare på Nørrebro, det er sgu som at komme i zoo, de skaber sig og tror de ejer hele Kbh. Fuck hvor er jeg træt af at knokle for at tjene til at de skal pumpe vores system.

 • Anmeld

  Kim Rosenlyst

  Begræns migrationsstrømmen

  Hvad er det for en tågesnak om vi kan bare spare for at få råd til flygtninge.. vi skal fandme ikke spare noget som helst .. de fleste migranter rejser gennem mange lande for at finde det land der giver dem flest penge og hurtigst familiesammenføring. . Og så kan vores børn og ældre så skæres ind til sokkeholderne ..nej fanme luk grænserne og hjælp dem i nærområderne der får vi mest for vores penge og så får vi heller ikke deres forfærdelige og undertrykkende kultur herop .. hvis vi skulle tage nogen så kunne det ca 1000 om året og det skulle være fra Fn lejrene og gøre dem klart hvilke kultur og normer det land de kommer til at bo i og stille nogle krav til at de skal integrere sig og ikke samle sig i de store ghetto områder .så tror jeg at integration ville kunne lykkedes .

 • Anmeld

  Ole Gerstrøm

  Kriminalitet baseret på ertnicitet

  Danmarks Statistik offentliggør ikke længere kriminalitet baseret på ertnicitet. Men en fængselsbetjent fortalte mig, at 60% af fangerne i Vestre Fængsel tilhører indvandrerbander, som opdeles i 7 arter, der skal holdes adskilt. Ellers slår de hinanden ihjel. Det siger også en del om politiets opgaver.

 • Anmeld

  Kim Wittenburg Kolbe

  Den Neoliberalistiske plan?

  Jo flere flygtninge jo bedre, så kan vi jo efterhånden få Europa reduceret til et lavtlønsområde og så måske vil kapitalen og de multinationale flytte produktionen tilbage fra Østen, det vil da løse arbejdsløsheden.
  Den arbejdende befolkning kan så gældsætte sig for at opretholde en nogenlunde levestandard, pengene skal jo nok komme fra bankerne og de hovedrige investorer, der jo har scoret kassen på stigende produktion og faldende arbejdsløn?
  Derfor er EU m.fl. Ikke interesseret i at løse krisen/problemet.

 • Anmeld

  Sissel Helen Grimstad Paulsen

  For mange og for få krav til de fremmede.

  Still betingelser,krav,meninger mod dem at fiende sig en uddannelse,en geskjeft,Dvs å lære sig et yrke,FÅ SIG EN JOB ,forsørge sig selv OG om sin familie.Følge de dansker lover I Danmark,og lære sig at forsørge sig selv,og også egen familie.

 • Anmeld

  Asta Bjerre

  Ikke blot en økonomisk belastning

  Det er ikke blot vores økonomi der bliver belastet. Men endnu værre, at vores frihed, kultur og sammenhængskraft erstattes med et utrygt volds samfund, hvor kriminaliteten er herskende.

 • Anmeld

  merethe hansen

  hvor`n faen skulle man kunne beregne det?

  Hvis indvandrerne var mere lovlydige skulle der uddannes færre til retssale, fængelsvæsen, kriminalforsorg, politi etc., og alle disse kunne så i stedet få en anden uddannelse og arbejde i virksomheder der tjener penge i stedet for at bruge penge.
  Og i fængslerne tjener indvandrerne jo ikke penge til samfundet.
  Hvis indvandrere brugte alle vågne tider på sproglæring og opkvalificering kunne man også spare en hulens masse penge.
  Indvandrerne sender store beløb ud af landet dertil.
  Pernille Vermund bud på 100mia pro anno er nok ikke helt ved siden af...

 • Anmeld

  merethe hansen

  ...

  er en voldtagen kvindes efterfølgende problemer, herunder arbejdsmæssigt, med i beregningerne?

 • Anmeld

  merethe hansen

  billioner siden 1951

  snyd med foreningsmidler, moms etc. må vel også regnes med.
  Jeg ved ikke, hvor meget det hele påvirker forsikringspræmier.
  Hvad med snyd med køreskolebevis. Hvis denne trafikant kører én ned, og putter denne i rullestol, skal det så regnes med?

 • Anmeld

  Vagn Hedensted

  sikkerhedsopgavers pris

  hvad koster terrortruslen, såsom Kundbysagen, skatteyderne? Hvad koster politibeskyttelse af Naser Khader, Yahua Hassan, Lars Hedegård, Flemming Rose, Synagogen etc. etc. etc.
  Utroligt, at vi skal have den slags udgifter, fordi vi skulle redde folks, og dermed deres efterkommeres, liv.

 • Anmeld

  Mia Fredsted

  indvandrerkvindernes beskæftigelsesfrekvens

  man har snakket og snakket, men intet sker. De bruger bare velfærdsstaten som inkubator, og bruger generelt selv sygehuse, veje etc., men betaler aldrig en krone.

  Hvad skete der i øvrigt med ægtefælle- proformaskilsmisser en mass, som f.eks. set i Odense. Den var oven i købet betonet af en radikal rådmand.

  Fik man styr på udlændingestyrelser i Skandinavien, da det viste sig, at udlændinge netop selv ansatte i samme snød så det drev. Endnu et udtryk for deres taknemmelighed.

  Fulgte man op på Grønlænderjagten, hvor de stenede og chikanede ti familier ud af Gjellerupparken.

  Man kunne blive ved.

 • Anmeld

  merethe hansen

  braindrain m.m.

  Læste, at 10000 rige var emigreret fra Frankrig sidste år. Hvis denne tendens fortsætter, er de virkelig i knibe. Lars Tvede forudser statsbankerot om tyve tredive år, hvis de fortsætter. Og så har vi den sociale ballede på vej ind i bankerot, under, og efter bankerot.
  Dertil kommer braindrain fra Europa.
  Måske skulle danskerne gå i strejke, og så kan indvandrerene forsørge os til en afveksling. Så får vi se, hvad de vil stemme, når man pludselig skal være på giversiden.

 • Anmeld

  Poul.B

  Den helt realistiske virkelighed er..........

  ......at Afrika er den store trussel (Bemærk at jeg ikke selv gummiordet : 'udfordring') Afrika har en befolkning på 1,1 milliard. I 2050 er den på 3,2 milliard. Afrikanerne har i dag smartfones og TV, som viser dem hvordan vores vestlige dekadence og overforbrug af ressourcer er interessant og af dem nu eftertragtet. Jeg forstådem! Snart vil en halvprocent søge til Europa, fordi det er status i de mest fornuftige afrikanske lande. I 2050 kommer der ca. 17 millioner pr. år til Europa. Mortens oplysninger bør forstås, men tallet 100.000 skal korrigeres til 1.000.000
  Holland er mindre end Danmark. De har 17 millioner indbyggere. Danmark har endnu knap 6 millioner (incl. de som ikke har opholdstilladelse.
  De få human's som vi har, og som er på vej via de påbegyndte folkevandringer, er kun en dråbe ihavet. Fortsæt god weekend....... smiler

 • Anmeld

  hans pedersen

  At rejse er at leve !!!!!!!........

  Hvis du Morten og alle andre SORTESEERE ikke kan klare at hjælpe krigsflygtninge så prøv at finde et andet land at bo i !!!!!.......
  Et Damark uden rasister vil være MEGET Ønskeligt !!!!.........hp.

 • Anmeld

  Tommy J. Johnsen

  VI LIGNER HINANDEN MERE END VI TRO!

  I Politikken er der i dag en atikkel om: "Forskellen mellem danskere og nydanskere blæses ud af proportioner" for vi er slet ikke så forskellige som nogen går og tror, faktisk i følge Hjarn V. Z. Borberg ligner ni ud af ti hinanden.

  Se lige her:
  90 % af nydansker bor ikke i ghettoer -det gør flere end 90 af danskerne heller ikke.
  97% af nydansker er ikke kriminelle - det samme gælder for 99% af danskerne.
  71% af de 16-64 årige nydansker er ikke på overførselsindkomst -for danske 16-64 årige er det 83%.
  33% af nydansker 20-24 årige er i gang med en videregående uddannelse, for danske 20-24 årige er det 36%
  52% af nydanske kvinder trækker læsset i husholdningen- det samme gør 45% af de danske kvinder.
  87 % af nydanske forældre deltager i forældremøder -88% af danske forældre gør det.
  Ups. Hr. Messersmidt og DF.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen.

  Befolkningstilvækst.

  Jeg hørte forleden at der i de kommende år vil blive født så mange børn her i landet, så vi om få år vil runde de 6 millioner indbyggere, men jeg spørger så, hvem mon føder alle disse børn?!. Danskere eller muhamedanere. Se, det melder historien intet om. Under alle omstændigheder tror jeg ikke at antallet af indvandrere vil gøre det billigere for os. Tværtimod. Når vi tager beskæftigelsprocenten for ikke vestlige indvandrere i betragtning.

 • Anmeld

  M. S. Carstens

  @ Tommy J. Johansen

  Jeg giver intet for sådanne fakta-forvridende skribenter. Han udtaler jo selv i artiklen:

  » Når de skriver »kendt skyldig i en lovovertrædelse«, så er det for det første nok samtlige overtrædelser – altså også færdselsloven – at have kørt for stærkt og over for rødt lys. Det trækker jeg ud af mine statistikker. Våbenlov, stoffer og straffelovsovertrædelse er kernen, når vi taler om kriminalitet, mener jeg."

  Forfatteren Hjarn v. Zernichow Borberg (farvet af tidligere job i Udlændingestyrelsen?) indrømmer jo selv, at han har pillet det ud af sine statistikker, som han ikke mente passede ind.
  At nogle så vælger at sluge sådanne skriverier råt og godtage det som dokumentation, må være op til dem, men det siger en hel del, om informationsniveauet der debatteres ud fra i venstreorienterede kredse.

 • Anmeld

  SØREN Jensen

  Flygtninge er en arbejdskraft reserve vi har brug for

  M. Messerschmidt har allerede kostet EU og Danmark 1,3 millioner kroner. Fremtidens DK. Vil mangle arbejdskraft i stor stil, ikke nogle svindlere som M M. men dygtige veluddannede personer, der igennem et tilpasset og smidigt arbejdsmarked også for brug for flygtninge? der skal have den nødbendige opkvalificering, som det danske arbejdsmarked har brug for. Svindlere som M. Messerschmift, kan man ikke tage alvorligt, den paranoia han oplever, kræver behandling, og hans svindel, et fængsel. SJ.

 • Anmeld

  karsten madsen

  flygtningene bliver til til indvandrere

  økonomen je vig har regnet lidt på hvad de 680.000 ikke-vestlige indvandrere koster det danske samfund

  de er næsten alle sammen kommet som "flygtninge" men glemten så bare at rejse hjem igen, men fik i stedet hele familien hertil, for en stor dels vedkommende på offentlig forsørgelse

  https://danmark.wordpress.com/2015/10/29/velfaerdens-fordeling/

 • Anmeld

  Peter Madsen

  Hvad koster en dansker?

  Hvorfor opgør man ikke "samfundsværdien af en dansker" på samme måde. Fra 0 - 22 koster vi: Først læge og jordmoder, så forældrenes manglende arbejdskraft, så vuggestue, børnehave, fodboldbaner ... universitet - og hærværk og skadestuer. Så tjener vi lidt hjem i nogle år, for at slutte af som belastning gennem pension, plejehjem ...
  På kort sigt er det økonomisk uforsvarligt at sætte børn i verden. Og måske er vi ikke lige givtige for samfundet, hvis vi lader os føde i Ringkøbing eller Rungsted?
  Vil du gerne have din samfundsværdi skrevet ind i passet?

 • Anmeld

  Ulla Sauer

  Huller i din beregning

  Messerschmidt;
  A. Du skriver at en flygtning i allerbedste fald kun koster 2 Mill. Kr.- sjovt nok samme tal som du har svindlet for, - din moral overført til samtlige danskere ville også ruinere landet.
  B. En dansker på ca 24 år har også kostet penge..I vuggestue, børnehave, 6- 12 års skolegang, sundhed mm- husk at trække det tal fra, når du sammenligner udgiften for den 24 årige flygtning fra. Begge er nødvendige i den danske arbejdsstyrke. At integrationen har været en katastrofe ændrer ikke dén mellem regning, du lige glemte her, ved

 • Anmeld

  Per Ladegaard Knudsen

  ... Messerschmidt uden troværdighed ...

  ... DF og Messerschmidt's troværdighed ligger i ruiner ...

 • Anmeld

  Poul causen · Entrp.

  En masse vrøvl her !

  Der bliver slet ikke brug for den arbejdskraft.....JENSEN. De arbejspladser forsvinder hurtigt.
  Automatiseringen suser fremad.
  Se Tesla f.eks. de bygger ikke biler ,de bygger en maskine , der bygger biler.

  Så det med at tage Afrika og muslimer ind , det er ren harakiri.......
  Fat det dog alle tumper.......
  Idag lukker vil ikke bare vores fjender ind. Vil betaler og underholder dem også.
  DANMARKS. DUMHED KENDER INGEN GRÆNSER !!!!!!

 • Anmeld

  Susanne · Udlændinge

  Indvandre og Danmark

  Det er et kæmpe problem vi har gang i. Alle kriminelle udlændinge skal ud og hjem og bygge deres land op. Alle der i Danmark betaler topskat må være ved at brække dig ihjel da de ligesom er med til at sikre hospitaler skoler osv. Medens andre der i dette forum tror at man bare kan lukke alt ind og tro det hele nok skal gå. Hvem fanden skal holde røven oppe på dem. Jeg sidder med et meget dårlig helbred har betalt skat i 25 år og er endt på en pension tilsvarende SU. En udlænding har 40%mere udbetalt end jeg. Det var bare en hilsen fra mig.

 • Anmeld

  Anne Christensen

  Åhhh hvor er der mange naive danskere...

  Det er da helt ubegribeligt at så mange danskere vælger at støtte disse voldelige og uuddannede migranter,i gså selvom de ved at dette gør dem til ofre for ringere velfærd og muligvis også ofre for den vold og diskrimination sommsærligt muslimske migranter konstant udviser. Lad os tage tørklædet ....denne rædselsfulde kvindeundtrykkende propaganda, som offer muslimer under foregivelse af særlige religiøse følelser udsætter alle for....og hvor kontrasten til volds-hungrende og selvfede muslimers hærgen, hjemlet i en eller anden syg religiøs overbevisning, efterlader et meget stort forståelses hul, til disse religiøse, og særligt fine følelser.....jeg afskyr og foragter islam, som i den grad banker derud af i vestlige samfund, har "sugerøret" placeret dybt i kassen, og ikke giver noget som helst til bage....vågn op Danamrk...islam er en grum fælde