Om  
Asger Juhl
Anders Vistisen

Tidligere EB-chefredaktør bliver ny kampagnechef for DF

Dansk Folkeparti har ansat Asger Juhl som ny kampagnechef forud for valget til Europa-Parlamentet i 2024.

Foto: Privat foto.
Martin Mauricio

Lidt mere end to måneder efter at han trådte tilbage som journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet, har Asger Juhl fundet et nyt job. 

Den mangeårige journalist skal fremover være kampagnechef i Dansk Folkeparti.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse tirsdag.

Asger Juhl skal stå i spidsen for valgkampagneindsatsen i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet i 2024. Her er det Anders Vistisen, der er partiets spidskandidat.

"I mange år har jeg dækket politik udefra, og nu har jeg fået muligheden for at være med i maskinrummet og se, hvordan politik fungerer indefra. Det glæder jeg mig meget til. Jeg ser både frem til den faglige udfordring og til at arbejde sammen med de dygtige folk i organisationen," udtaler Asger Juhl.

I den nye stilling vil arbejdsopgaverne blandt andet bestå af pressehåndtering, ledelse og strategisk rådgivning i forhold til politik og kommunikation.

Asger Juhl forlod i juli Ekstra Bladet efter kun ni måneder i stillingen som journalistisk chefredaktør. Det skyldtes ifølge ham selv, at han "aldrig rigtig" fandt sig tilrette i jobbet, og at han ikke havde formået at finde den rette "balance" i samarbejdet med medarbejderne under ham.

Han er uddannet i journalistik og har blandt andet en fortid som iværksætter og chefredaktør på Den Uafhængige og Ekstra Bladet samt journalist på Radio24Syv.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Asger Juhl

Kampagnechef i Dansk Folkeparti
Journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2008)

Anders Vistisen

Spidskandidat til Europa-Parlamentet (DF), MEP (DF)
cand.jur. (Aarhus Uni. 2013)

0:000:00