Venstre vil sende Løkkes søn til Europa-Parlamentet

NAVNENYT: Ved et opstillingsmøde tirsdag valgte Venstres medlemmer i Storkreds København enstemmigt Bergur Løkke Rasmussen som kandidat til europaparlamentsvalget.

Tirsdag meddelte Europaudvalget i Venstre, at Bergur Løkke Rasmussen vil være at finde på stemmesedlen, når der er valg til Europa-Parlamentet i 2019. Det skriver Berlingske.

Selv meddeler 28-årige Bergur Løkke Rasmussen, at han ser frem til valgkampen.

"Jeg ser utroligt meget frem til en lang og sej valgkamp, hvor vi skal overbevise vælgerne om, at EU er sexet, og at de skal stemme på Venstre."

Skulle han opnå valg til maj næste år, har Bergur Løkke Rasmussen en ambition om at kæmpe for sammenhold blandt EU-landene, oplyser han til Berlingske. 

Brexit giver ekstra billet til Bruxelles 
Statsministersønnen har tidligere siddet i regionsrådet for Venstre i Region Hovedstaden. Men selvom han således både har et kendt navn og erfaring med sig, er det langt fra sikkert, at han opnår valg.

I dag har Venstre en kandidat i Parlamentet ud af i alt 13 danske medlemmer. Dog betyder Brexit for Danmark, at der vil være endnu et sæde at kæmpe om for danske kandidater.

Det er det nuværende medlem for Venstre, Morten Løkkegård, der er indstillet som spidskandidat til næste års valg.

Forrige artikel Se og hør Junckers årlige tale om EU's tilstand Se og hør Junckers årlige tale om EU's tilstand Næste artikel Liberal Alliance udpeger kulturminister til EP-spidskandidat Liberal Alliance udpeger kulturminister til EP-spidskandidat