Om  
Jørgen Rudbeck

FødevareWatch ansætter ny redaktør

Jørgen Rudbeck er tiltrådt som ny redaktør på erhvervsmediet FødevareWatch, mens Jakob Skouboe overtager roret for mediets finanssite. 

Minna Møbjerg Stevnhoved

35-årige Jørgen Rudbeck overtager stillingen som redaktør på FørevareWatch fra afgående Henrik Tüchsen. Tüchsen er flyttet til en plads som redaktionschef for hele Watch Medier, hvilket har foranlediget rokaden. 

Rudbeck har været en del af Watch Medier siden 2013, og har været hos FødevareWatch siden portalens lancering i 2014. Om sin nye rolle siger han:

”Jeg ser frem til i samarbejde med resten af redaktionen at fortsætte det arbejde, vi gik i gang med for lidt over et år siden. Vi er allerede kommet længere, end vi turde håbe på, men der er også masser af muligheder for at gøre FødevareWatch endnu bedre og til et endnu mere vigtigt medie for alle med en særlig interesse for fødevareindustrien.” Det fremgår af historien på fødevarewatch.dk 

Jørgen Rudbeck er uddannet journalist fra 2010 og har desuden en bachelor i Nordisk Sprog og Litteratur. Forud for siden tid på Watch Medier har han blandt andet arbejdet for MetroXpress og Dansk Landbrugs Medier.

På søsterportalen FinansWatch er en ny også redaktør kommet for bordenden. Her er 45-årige Jakob Skouboe tiltrådt og afløser således Kasper Kronenberg, der i foråret skiftede til TV 2 Finans.

Skouboe har tidligere arbejdet på blandt andet Børsen, Berlingske og Politiken.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørgen Rudbeck

Redaktør, FødevareWatch
ba i nordisk sprog og litteratur (Aarhus Uni. 2005), journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2010)

0:000:00