Putin: Vi har udviklet uovervindeligt krydsermissil

Rusland har udviklet et atombærende krydsermissil, der er uovervindeligt i forhold til alle eksisterende og kommende missilforsvarssystemer og luftforsvarssystemer. Det fortalte Ruslands præsident Vladimir Putin, da han torsdag holdt sin årlige tale til nationen.

Rusland har udviklet "et lavtflyvende krydsermissil, der er svært at spotte, og er udstyret med en atomlast. Det har praktisk taget ubegrænset rækkevidde og et uforudsigeligt flyvemønster, så det kan omgå forsvarslinjer og er uovervindeligt i forhold til alle eksisterende og fremtidige systemer af både missilforsvar og luftforsvar,” sagde Vladimir Putin mens han viste en præsentation af missilet på storskærme bag talerstolen.

En film viste tydeligt hvordan missilet navigerede uden om fjendens forsvarslinjer og lige ned i sit mål. Ifølge russiske medier er der tale om en færdigudviklet udgave af det interkontinentale ballistiske missil RS-28 Sarmat, som russerne har arbejdet på i en årrække.

Login

 • Anmeld

  christian beier

  Fup og Fidus.
  Det samme med deres SU-57

  Skuespil.

  I Syrien får de allerede smæk.
  i Ukraine har Rusland mistet utallige soldater som holdes hemmeligt.

 • Anmeld

  Brian Pedersen

  Det der er vel et ICBM ( og ikke et krydsermissil) med MARV’ ere, altså Maneuverable Alternative Targeted Re-entry Vehicles? Det i sig selv er vel ikke specielt nyt hvad jeg kan forstå, så der må være noget jeg har misset?

 • Anmeld

  E: Petersen

  Putin er ved at være en meget presset mand

  Økonomien sejler
  hans militære programmmer falder et efter et
  Han har brugt alle oliemidler på militæret da olieprisen var høj
  Nu står han med en kæmperegning for de store pensionistgenerationer og det faktum at den ikke muslimske del føder overhovedet ikke børn nok.
  De unge er trætte af, at høre om høre om hans store tomme imperievisioner.
  Men desværre holder han nok 10 år endnu og hans missiler/cyberkrig udgør stadig en trussel for os/NATO