31 fagforbund og sociale organisationer: Det er tid til, at Danmark får en lov om fattigdom

Det er ikke acceptabelt, at familier og især børn lever i fattigdom eller vokser op uden for fællesskabet i et af verdens rigeste lande. Det kan et nyt forslag om en dansk fattigdomslov være med til at rette op på, skriver 31 fagforbund og sociale organisationer.

Samtidig kan vi tage et stort konkret skridt i kampen mod fattigdom med en handleplan mod børnefattigdom. Med den forpligter vi hinanden på klare og konkrete politiske mål, der kan sikre børn i udsatte positioners ret til et liv i trivsel, skriver 31 fagforbund og sociale organisationer.
Samtidig kan vi tage et stort konkret skridt i kampen mod fattigdom med en handleplan mod børnefattigdom. Med den forpligter vi hinanden på klare og konkrete politiske mål, der kan sikre børn i udsatte positioners ret til et liv i trivsel, skriver 31 fagforbund og sociale organisationer.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

 

Tirsdag 23. april førstebehandles et vigtigt beslutningsforslag i Folketinget. Et forslag, som potentielt kan gøre en kæmpe forskel for tusindvis af udsatte børn og voksne.  

Forslaget går på en fattigdomslov og en handleplan mod børnefattigdom. Vi vil gerne opfordre politikerne til at stemme for forslaget. Og vi vil gerne forklare hvorfor. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00