Om Altinget Energi og Forsyning

Altinget Energi og Forsyning leverer nyheder, debat og baggrund om den danske energi- og forsyningssektor.

Altinget Energi og Forsyning har fokus på de politiske rammevilkår for den danske energi- og forsyningssektor. Emner som vand, affald, varme og el er centrale i dækningen.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne, og forsøger at lave lokale nedslag, når enten forsyningsselskaber eller kommuner møder benspænd eller har det gode eksempel, der spiller ind i en større debat.

Konkret skriver Altinget Energi og Forsyning om, hvordan Danmarks energi- og forsyningssektor omstilles til klimamålet om 70 procent reduktion af drivhusgasser i 2030, de konkrete klimahandlingsplaner med interesse for forsyningssektoren (især affald og energi), Nordsøens fremtid, udskiftningen af kul på danske kraftværker, problemer med den stigende brug af biomasse og hvad der kan træde i stedet, den økonomiske regulering af forsyningssektoren (særligt fjernvarme, vand og el), vejen mod mindre affaldsforbrænding og mere genanvendelse og konsekvenser for forsyningsselskaber og kommuner.

Udgivelser
Altinget Energi og Forsyning udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. I løbet af ugen udkommer nyhedsbreve med nyheder, baggrund, analyser og debat.

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Energi og Forsyning på Twitter: @AltingetForsyn

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected] 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Energi og Forsyning, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Har du spørgsmål til dit abonnement så kontakt [email protected]

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Øyen Jensen

Redaktør, Altinget Klima og Altinget Energi & Forsyning
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008), MA i journalistik (City Uni., London 2009)

0:000:00