Projektleder til ISOBRO
ANSVARLIG FOR UDDANNELSE, EVENTS OG KOMMUNIKATION - Vil du være en del af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation? Brænder du for det danske civilsamfund? Vil du bruge dine stærke kompetencer indenfor uddannelse, events og kommunikation, og drømmer du om et job, hvor din indsats gør en forskel ud over det sædvanlige?

Vi arbejder for at styrke medlemmerne og fremme deres fælles interesser, under hensyntagen til det enkelte medlems selvstændighed og handlefrihed, og at virke for en sund, etisk og samfundsansvarlig udvikling af indsamlingssektoren. Ansvarlig projektleder for området viden og uddannelse Viden og uddannelse er vigtigt for udviklingen af branchen og en af ISOBROs strategiske sigtelinjer. Du vil som projektleder have ansvaret for udvikling og gennemførelse af ISOBROs aktiviteter inden for viden og uddannelse. Dette i samarbejde med resten af sekretariatet, repræsentanter for medlemmerne og eksterne konsulenter. Sekretariatet består af fem ansatte og to studentermedhjælpere. Jobbet: uddannelse, events og kommunikation
 • Udvikling, planlægning og koordinering af vores uddannelser, konferencer og analyser
 • Koordinering og udvikling af medlemsmøder og events
 • Planlægge og koordinere vores netværk, herunder at være facilitator på udvalgte netværk
 • Arbejde med at styrke vores kommunikation af fagviden i forskellige kanaler
 • Ansvarlig for nyhedsbrevskoncept samt indhold i samarbejde med student
Din profil: Du kan skrive, organisere og vil vores medlemmer
 • Være dygtig til at planlægge, lede og styre projekter, som skaber resultater
 • Være god til at involvere, koordinere og samarbejde med et stort antal interessenter
 • Have stærke kompetencer og erfaring indenfor uddannelse, events og kommunikation
 • Kunne bruge indsigter, resultater og erfaringer til løbende at optimere
 • Holde styr på økonomi og de administrative detaljer omkring området
Vi tilbyder
 • Et alsidigt job med store muligheder for selv at planlægge din tid og opgaver.
 • En organisation i rivende udvikling og med korte beslutningsprocesser, så du selv kan være med til at forme løsninger og se dem folde sig ud i praksis.
 • Gode og dygtige kolleger, der sætter pris på en sjov og uformel omgangstone og et godt sammenhold - og som er parate til at sparre med og hjælpe dig.
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra ved behov
Kontakt og ansøgning Send din motiverede ansøgning og CV senest den 14. oktober 2022 kl. 12.00. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Forventet tiltrædelse den 1. december 2022, og arbejdssted er Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Generalsekretær for ISOBRO Kenneth Kamp Butzbach på telefon: 2969 9120. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Læs mere om ISOBRO på www.isobro.dk
  Hvad er ISOBRO
  ISOBRO er indsamlingsorganisationernes brancheorganisation. Vi arbejder for at sikre de bedst mulige rammevilkår for alment velgørende indsamlinger i Danmark.

  Vi er en aktiv aktør overfor centraladministrationen og politikere. Vi kortlægger uhensigtsmæssige rammer, og argumenterer med udgangspunkt i praksis for at ændre lovgivning, så den svarer til den omverden vores medlemmer møder.

  Medlemmerne er helt centrale i vores arbejde. Vi servicerer og støtter medlemmerne i deres uvurderlige arbejde. Derfor arbejder vi med at understøtte professionaliseringen af branchen ved hjælp af medlemsmøder og i telefonen samt ved afholdelse af kurser og konferencer og netværk for medlemmerne.

  Vi vil være garant for en høj indsamlingsetisk standard, der sikrer at danskerne kan være trygge ved at donere til vores medlemmer.

  ISOBRO har det som en målsætning at være en aktør, der er kendt af vores medlemsorganisationer samt af nøgleinteressenter som en fremsynet, handlekraftig og kompetent brancheorganisation.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen