Her er fem antagelser om hverdagsdemokratiet – er det myter eller sandhed?

Bliver man en bedre demokrat af at sidde i bestyrelsen i fodboldklubben? Føler du dig skråsikker på svaret på det spørgsmål, er der grund til at lytte med i denne podcast. Her er en håndfuld antagelser om hverdagsdemokrati og civilsamfund blevet testet på 10.000 danskere med - måske overraskende - resultater.    

Dette noget bedagede foto er noget så sjældent som et vindue ind i det højt besungne danske hverdagsdemokrati - her et møde med bestyrelsen i fodboldklubben Hvidovre IF. Tre ud af fire danskere er engageret i en en eller anden slags hverdagsdemokrati, men gør det os så til bedre demokrater? Det og mange andre spørgsmål får du svar på i denne podcast. Og synes man, der er noget bekendt over herren, som sidder nr. to fra højre, så er det ganske rigtigt en ung Peter Schmeichel - billedet er fra 2000.  
Dette noget bedagede foto er noget så sjældent som et vindue ind i det højt besungne danske hverdagsdemokrati - her et møde med bestyrelsen i fodboldklubben Hvidovre IF. Tre ud af fire danskere er engageret i en en eller anden slags hverdagsdemokrati, men gør det os så til bedre demokrater? Det og mange andre spørgsmål får du svar på i denne podcast. Og synes man, der er noget bekendt over herren, som sidder nr. to fra højre, så er det ganske rigtigt en ung Peter Schmeichel - billedet er fra 2000.  Foto: Bent K Rasmussen/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Gæst: Daniel Honoré Jensen, Projektchef, Tænketanken Mandag Morgen

Vært: Gitte Skotby-Young Ballenstedt, redaktør, Altinget Civilsamfund

Tilrettelægger: Emma Klitnæs, podcastassistent

Læs også


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00