Susie Jessen
 svarer 
Morten Dahlin

Susie Jessen (DD) spørger ministeren for byer og landdistrikter, Morten Dahlin, om ministeren vil være villig til at se på muligheden for at sidestille testcenterbonussen med VE-lovens regler om VE-bonus

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 87, Spørgsmål 25
Når ministeren i svar på spørgsmål 23 skriver, at naboer til vindmøller ikke oplever forskel på almindelige landvindmøller (produktionsmøller) og testcentrenes prototypevindmøller, vil ministeren så være villig til at se på muligheden for at sidestille testcenterbonussen med VE-lovens regler om VE-bonus?

Svar fra mandag den 22. januar 2024
Rammerne for den foreslåede bonusordning er aftalt som led i den politiske aftilpasning af Høvsøre Testcenter af 14. september 2023.

Der er en række forskelle mellem prototypevindmøller og produktionsvindmøller og ligeledes mellem testcenterbonus og VE-bonus, som jeg har beskrevet i mine svar på spørgsmål nr. 22 og nr. 23 til L 87.

Testcenterbonus er dog inspireret af den VE-bonus, der gives til naboer til produktionsvindmøller.

Frederiksholms Kanal 21 1220 København K www.km.dk Telefon 3392 3390 e-post [email protected]

Dette akt nr. bedes oplyst ved henvendelse til ministeriet Dato: 22. januar 2024 Morten Dahlin / Hans Peter Olsen
0:000:00