Om  
Erik Krarup

Efter anklager om skældud, råb og overfusninger: Erhvervshus-direktør fyret

Direktør i Erhvervshus Midtjylland, Erik Krarup, er blevet fyret efter flere anklager om voldsomt arbejdsmiljø fra virksomhedens ansatte. 

Erik Krarup er blevet fyret som direktør for Erhvervshus Midtjylland. 
Erik Krarup er blevet fyret som direktør for Erhvervshus Midtjylland. Foto: Pressefoto/Erhvervshuset Midtjylland
Emilie Tilma

Skældud, råb og overfusninger. 

Sådan lød anklagerne mod direktøren i Erhvervshus Midtjylland, Erik Krarup, fra flere ansatte. De anklager har nu resulteret i, at Erhvervshus Midtjylland har valgt at afskedige Krarup. 

Det skriver Ekstra Bladet og TV2 Østjylland fredag formiddag. 

Læs også

I begyndelsen af maj kunne TV Midtvest fortælle, at 21 nuværende og tidligere medarbejdere havde skrevet breve til bestyrelsen med hård kritik af den øverste ledelse, som de mente var skyld i et dårligt psykisk arbejdsmiljø.

Kritikken fra de ansatte ledte til en ekstern undersøgelse og et undersøgelsespåbud fra Arbejdstilsynet. 

"Det smerter mig at konstatere, at for mange medarbejdere i for lang tid har lidt under kritisable arbejdsforhold. Der er behov for handling på flere fronter samtidig for at nå til en situation, hvor det igen er trygt og godt for medarbejderne at gå på arbejde i Erhvervshus Midtjylland," fortæller bestyrelsesformand i Erhvervshus Midtjylland og Venstre-borgmester, Ib Lauritsen, i en pressemeddelelse fredag formiddag. 

Af denne fremgår det også, at virksomheden langt fra er færdige med, at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Derfor vil der nu blive indført en whistleblower-ordning, som de ansatte ville kunne benytte sig af i fremtiden. 

Erhvervshus Midtjylland er en offentligt finansieret rådgivningsvirksomhed, der har kontorer i Aarhus, Herning og Horsens. De råder over 75 ansatte. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Krarup

Fhv. direktør, Erhvervshus Midtjylland
cand.merc. (Aalborg Universitet, 1988)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024