Wammen har fået en søn: Bødskov vikarierer som finansminister

ORLOV: Da finansminister Nicolai Wammen går på fædreorlov i to uger, overtager skatteminister Morten Bødskov midlertidigt hans ministerpost. 

Finansminister Nicolai Wammen (S) er blevet far til en dreng, og derfor tager han nu forældreorlov. Mens han er væk, overtager skatteminister Morten Bødskov (S) hans post. Derved bliver Morten Bødskov både skatteminister og fungerende finansminister fra 21. januar til og med 3. februar 2020.

Tidligere har Morten Bødskov også haft rollen som justitsminister i 2011-13, og han har været retsordfører, erhvervsordfører, finansordfører, EU-ordfører og udenrigsordfører for Socialdemokratiet.

Nicolai Wammen har også selv delt nyheden om familieforøgelsen på Facebook.

 

Forrige artikel Ny debat: Giver det mening at lave en velfærdslov?  Ny debat: Giver det mening at lave en velfærdslov?  Næste artikel KL om normeringer: Regeringen bør starte med vuggestuerne og lade børnehaverne vente KL om normeringer: Regeringen bør starte med vuggestuerne og lade børnehaverne vente
0 A’er: Ny Corydon-bog er et karakter­mord fyldt med konspirationsteorier

0 A’er: Ny Corydon-bog er et karakter­mord fyldt med konspirationsteorier

ANMELDELSE: Det er næppe overraskende, at Bjarne Corydon ikke har en fanklub i Danmarks Lærerforening og hos gymnasielærerne. Men derfra til at lave et ensidigt kampskrift mod manden i en ny bog, som et anerkendt forlag lægger navn til, er der alligevel langt, skriver Lisbeth Knudsen, der giver nul A'er ud af seks mulige.