Region Sjælland finder ny direktør fra Odense Kommune

Charlotte Bøll Larsen er ny direktør for koncernledelse og kommunikation i Region Sjælland. Hun kommer fra en stilling som sundhedschef i Odense Kommune.

Emma Brink

Charlotte Bøll Hansen fratræder sin stilling som sundhedschef i Odense Kommunes Sundhedsforvaltning, da hun rykker til Region Sjælland for at stå i spidsen for Koncern Ledelse og Kommunikation som ny direktør.

Det skriver hun på LinkedIn.

Region Sjælland er ikke fremmed for Charlotte Bøll Hansen, der tidligere været planlægningschef i regionen, og desuden havde det overordnede ansvar for regionens covid-19-testindsats. Hun har også været vicedirektør ved Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

"Jeg glæder mig til at møde gamle og nye kolleger i Region Sjælland og til at gøre en forskel for borgerne i Region Sjælland – min hjemstavn. Med fra mit år i Odense Kommune tager jeg en masse viden og erfaring med kommunal sundhed og nærdemokrati," skriver hun i opslaget. 

Hun tiltræder stillingen 1. juni 2024.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Charlotte Bøll Larsen

Direktør for koncernledelse og kommunikation, Region Sjælland
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2001)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024