Om  
Boie Skov Frederiksen
Thomas Eriksen

Direktør i Frederikshavn Kommune sendes hjem og fritages for tjeneste

I Frederikshavn Kommune har man hjemsendt sin tekniske direktør, Boie Skov Frederiksen, som er fritaget for tjeneste. Beslutningen sker som led i verserende personalesag. Kommunaldirektøren har ikke yderligere kommentarer.  

Frederikshavn Kommune har hjemsendt sin tekniske direktør, Boie Skov Frederiksen, som er blevet fritaget for tjeneste som led i verserende personalesag. 
Frederikshavn Kommune har hjemsendt sin tekniske direktør, Boie Skov Frederiksen, som er blevet fritaget for tjeneste som led i verserende personalesag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

I Frederikshavn er der spændinger på direktørgangen. Kommunens tekniske direktør, Boie Skov Frederiksen, blev nemlig 1. juni sendt hjem og fritaget for tjeneste. Årsagen er en verserende personalesag.  

Det skriver Nordjyske

"Det er helt almindelig praksis, at ledere på det niveau fritages for tjeneste. Da der er tale om en personalesag, kan jeg ikke udtale mig om årsagen til, at Boie Skov Frederiksen stopper," lyder det fra kommunaldirektør Thomas Eriksen. Til Nordjyske siger han samtidig, at han ikke vil kommentere yderligere på beslutningen. 

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00