Kulturministeren inviterer museer til stormøde om længe ventet reform

Med invitation til et stormøde tager kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) nu hul på arbejdet med at lande den længe ventede museumsreform, som skal gøre op med skæv og ugennemsigtig fordeling af statsstøtte.

På et møde 27. februar skal kulturministeren sammen med de statsanerkendte museer, KL og erhvervsorganisationer drøfte reformen, som skal sætte rammerne for museernes roller i årene frem samt gøre op med skæv og uigennemsigtig fordeling af statsstøtte
På et møde 27. februar skal kulturministeren sammen med de statsanerkendte museer, KL og erhvervsorganisationer drøfte reformen, som skal sætte rammerne for museernes roller i årene frem samt gøre op med skæv og uigennemsigtig fordeling af statsstøtteFoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Karl Emil Frost

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) tager nu fat på arbejdet med at lande den museumsreform, som har været efterspurgt i årevis.

Han har indkaldt repræsentanter fra 97 statsanerkendte museer, Dansk Erhverv, KL og Dansk Industri til stormøde i Kulturministeriet.

Det skriver Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00