Om Altinget Kultur

OM OS: Altinget Kultur leverer nyheder, nyhedsanalyser, debat og baggrund om dansk kultur- og mediepolitik.

Altinget Kultur dækker de politiske områder, der er med til at definere og sætter rammerne for mediernes vilkår og kulturlivet i det hele taget.

Med udgangspunkt i de udfordringer, problemstillinger og udviklinger, der præger kunstens, kulturens og mediernes vilkår, sætter portalen fokus på politikernes, kommunernes og organisationernes visioner, ønsker og håndtering af medie- og kulturlivet.

Konkret betyder det, at Altinget Kultur dækker kultur- og mediepolitik – lige fra billedkunstnernes livsforhold, museernes udfordringer og de geografiske kulturforskelle til public service i Danmarks Radio.

Udgivelser
Altinget Kultur udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver tirsdag udkommer vores debatnyhedsbrev med aktuelle kulturpolitiske temaer, og torsdag udkommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrunde og analyser.

Kontakt
Hvis du har idéer eller input til interessante artikler inden for kultur og medier, er du velkommen til at kontakte redaktør Maja Hagedorn Hansen. Vil du deltage i debatten, kontakt da debatredaktør Kristian Andersen.

Hvis du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

Forrige artikel Kontakt redaktionen
Boganmeldelse: Når #Metoo bliver til menneskejagt

Boganmeldelse: Når #Metoo bliver til menneskejagt

BOGANMELDELSE: Åsa Linderborgs "Året med 13 måneder" er en velanbragt advarsel til os danskere om ikke at miste hovedet, når vi jagter sexkrænkere, skriver kulturkommentator Niels Frid-Nielsen.