Om  
Nilas Dahlgaard Heinskou
Anders Bæksgaard Christensen

Politikens politiske redaktør skifter stilling og UK-korrespondent vender hjem

Anders Bæksgaard Christensen stopper som politisk redaktør på Politiken. I stedet vender Nilas Heinskou, korrespondent i Storbritannien, hjem og overtager rollen. Bæksgaard rykker fra Christiansborg til Rådhuspladsen og bliver souschef på Politikens Danmarksredaktion og områderedaktør for politik, ret og forvaltning.

Sabine Dybdahl Christoffersen

Efter seks år på posten stopper Anders Bæksgaard Christensen som politisk redaktør på Politiken. Det oplyser han på Twitter.

Efter ni år på Christiansborg rykker Anders Bæksgaard Christensen til Rådhuspladsen og bliver souschef på Politikens Danmarksredaktion og områderedaktør for politik, ret og forvaltning.

Samtidig skriver Nilas Heinskou, der på nuværende tidspunkt er korrespondent for avisen i Storbritannien, at han bliver den kommende politiske redaktør.

Nilas Heinskou har været ansat på Politiken siden 2006. Her har han tidligere arbejdet som EU-korrespondent, politisk journalist og nyhedsredaktør.

Anders Bæksgaard Christensen fratræder stillingen 30. november, og indtil Nilas Heinskou overtager rollen, tiltræder Johan Blem, der er politisk reporter på Politiken.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nilas Dahlgaard Heinskou

Politisk redaktør, Politiken
sociolog

Anders Bæksgaard Christensen

Souschef, Danmarksredaktionen og områderedaktør for politik, ret og forvaltning, Politiken
bachelor i journalistik og socialvidenskab (Roskilde Uni. 2012)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024