Om  
Gertrud Smith

Tidligere chefredaktør hos Gyldendal bliver driftsdirektør for Lindhardt og Ringhof

Forlaget Lindhardt og Ringhof udpeger driftsdirektør fra egne rækker. Det bliver Gertrud Smith, der tidligere har bestredet stillingen som chefredaktør hos Gyldendal.

Lærke Møller Hansen

Gertrud Smith ryster posen og skifter stilling internt i forlaget Lindhardt og Ringhof.

Efter at have bestredet stillingen som kommerciel direktør i små to år bliver hun nu ansat som driftsdirektør i en nyoprettet stilling.

Det oplyser Gertrud Smith på LinkedIn.

”Jeg har derfor med stor glæde sagt ja tak til at tiltræde en nyoprettet stilling som COO for Lindhardt og Ringhof, hvor målet er at få de mange tandhjul i den store forlagsforretning til at gribe sikkert ind i hinanden – ikke for at rette det krøllede ud, men for at sikre os de bedst mulige rammer at vokse i,” skriver Gertrud Smith i opslaget.

Det betyder, at forlaget skal på jagt efter en arvtager til Gertrud Smiths tidligere stilling. Den jagt, involverer i øjeblikket ikke at finde en ny kommerciel direktør, men i stedet en ny marketingschef.

Forlaget Lindhardt og Ringhof er en del af Egmont-koncernen.

Gertrud Smith har tilbragt mere end 12 år hos Lindhardt og Ringhof i forskellige stillinger heriblandt som markedschef og manager for marketing. Hun har desuden også en fortid hos forlaget Gyldendal som chefredaktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Gertrud Smith

Driftsdirektør, Lindhardt og Ringhof

0:000:00