Om  
Brian Laudrup

TV 2 og Politiken stopper samarbejdet med Brian Laudrup

Brian Laudrups medvirken i en reklame for Visit Dubai som optakt til VM i Qatar får TV 2 og Politiken til at ophæve samarbejdet med ham. 

TV 2 fjerner Brian Laudrup fra skærmen, mens Politiken stopper hans nye fodboldpodcast øjeblikkeligt. Det sker efter Brian Laudrups deltagelse i en reklame for Visit Dubai som optakt til VM i Qatar.
TV 2 fjerner Brian Laudrup fra skærmen, mens Politiken stopper hans nye fodboldpodcast øjeblikkeligt. Det sker efter Brian Laudrups deltagelse i en reklame for Visit Dubai som optakt til VM i Qatar.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sabine Dybdahl Christoffersen

Fredag 16. september kom det frem, at Brian Laudrup har medvirket i en video for Visit Dubai som et reklamefremstød for VM i Qatar senere på året.

Det fik først TV 2 til at stoppe samarbejdet med Brian Laudrup, der ellers har kommenteret sportsbegivenheder for TV 2.

"Vi er sammen med Brian Laudrup blevet enige om at stoppe samarbejdet, fordi det ikke er foreneligt med den kampagne, han deltager i lige nu. Vi vil gerne takke Brian for hans indsigt og bidrag til herrelandsholdskampene på TV 2," udtaler sportschef Frederik Lauesen i en artikel på TV 2.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00