Pia Kjærsgaard
 svarer 
Jakob Engel-Schmidt

Hvordan sikres det, at lignende situationer, der kan opfattes som kulturboykot eller antisemitisme, ikke forekommer i fremtiden i forbindelse med kommunalt støttede arrangementer?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Kulturudvalget, Spørgsmål 113

Vil ministeren oplyse, hvordan det sikres, at lignende situationer, der kan opfattes som kulturboykot eller antisemitisme, ikke forekommer i fremtiden i forbindelse med kommu­nalt støttede arrangementer?

Svar fra torsdag den 11. april 2024

Som jeg har sagt i medierne, så må vi ikke udelukke folk med hverken israelsk eller palæstinensisk baggrund fra samtalen eller kunsten. De kunstnere, som er vitale for samfundsdebatten er måske vigtigere nu end nogensinde før.

Jeg vil gerne gøre mit for, at både israelere, palæstinensere, jøder og muslimer føler sig inkluderet og omfavnet af hele kulturlivet.

0:000:00