Folkemødets debatter opnår ligestilling: "Ej, er det rigtigt?" udbryder formand

Nye tal viser, at Folkemødet for første gang har stort set lige mange mænd og kvinder i de mange events og debatter, der afvikles i Allinge. Tallene glæder og overrasker formand Vibe Klarup.

Et foto som det her -  en paneldebat på Folkemødet bestående udelukkende af mænd - vil i år blive vanskeligere at få i hus. En ny opgørelse fra Cevea viser nemlig, at blandt de 9.932 debattører til Folkemødets 3.270 events er 48 procent kvinder og 52 procent mænd. 
Et foto som det her -  en paneldebat på Folkemødet bestående udelukkende af mænd - vil i år blive vanskeligere at få i hus. En ny opgørelse fra Cevea viser nemlig, at blandt de 9.932 debattører til Folkemødets 3.270 events er 48 procent kvinder og 52 procent mænd. Foto: Vita Korsgaard, Elberth Kommunikation
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Der er en god og en dårlig ligestillingsnyhed gemt i årets folkemødeprogram.

Den gode er, at med 48 procent kvinder og 52 procent mænd som deltagere i samtlige arrangementer som debatter, workshops, koncerter og andre events, er der så godt som ligestilling mellem kønnene på scenerne på årets bornholmske demokratifestival.

Det er tal, der får smilet frem hos Folkemødets bestyrelsesformand, Vibe Klarup.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024