Se listen: Det tjener regeringens spinfolk

LØNNINGER: Regeringen har ansat 22 særlige rådgivere med vidt forskellige lønninger. Se her, hvor meget spindoktorerne får i årsløn. 

Regeringen har sat navne på de 22 nye særlige rådgivere, der skal udgøre ministrenes spinkorps i den kommende valgperiode. 

Og der er stor forskel på, hvor meget spinfolkene får i lønningsposen.

Martin Rossen, der både er ansat som stabschef i Statsministeriets nye politiske sekretariat og som særlig rådgiver for statsminister Mette Frederiksen, topper listen med en årsløn på 1.229.578 kroner om året eksklusive pension. 

I den anden ende af listen ligger Bjarke Dahl Mogensen, særlig rådgiver for børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, der må tage til takke med en årsløn på 682.989 kroner.

Du kan se alle 22 særlige rådgiveres årsløn her. 

Forrige artikel Dagens overblik: Rossen sprænger lønloft og skal til debat hos Folketingets ledelse Dagens overblik: Rossen sprænger lønloft og skal til debat hos Folketingets ledelse Næste artikel Minister afviser ikke på forhånd forslag om fire juridiske forældre Minister afviser ikke på forhånd forslag om fire juridiske forældre