Om  
Maja W. Albrechtsen

Foreningen Liva hyrer erfaren profil som ny regionalchef

Maja W. Albrechtsen skal som ny jysk regionalchef for LivaRehab og LivaShelter rodfæste foreningen Livas arbejde for ofre med skadevirkninger af prostitution i Jylland.

Ghita Nidam Møller

Efter mange år ude i felten som social rådgiver og frivilligkoordinator træder Maja Albrechtsen nu til som ledende social drivkræft for den landsdækkende, rådgivende, behandlende og rehabiliterende organisation LivaRehab.

Hun skal fra 1. februar som ny jysk regionalchef for krisecentret LivaRehab og kvindekrisecenteret LivaShelter stå i spidsen for at forankre og udvikle Livas arbejde i Jylland, oplyser LivaRehab i en pressemeddelse. 

Organisationen får dermed en kendt og erfaren skikkelse fra Liva til at udfylde den nystiftede lederstilling og opgave med at cementere Livas regionale arbejde i Jylland.

”Min nye titel er en styrkelse af den socialfaglige og ledelsesmæssig indsats i Jylland med base i Aarhus , og det er en styrkelse, der falder på et tørt sted. For traumer fra vold og seksuelle overgreb er desværre langt mere udbredt end vi bryder os om," udtaler hun.

Til at komme de udsatte til hjælp kan Maja Albrechtsen trække på sin årelange karriere i Liva. Hun kommer senest fra en stilling som teamkoordinator for LivaRehab Midtjylland og har forinden da haft lederkasketten på som landsdækkende frivilligkoordinator.

Hun har desuden været medarbejderrepræsentant i bestyrelsen og arbejdet internt med at skabe sundt arbejdsmiljø og kompetenceudvikling gennem diplommoduler i socialt arbejde.

Derudover kan hun læne sig op ad sin erfaring med socialpolitik, beskæftigelsesindsatser og udsatteområdet fra sin tid som socialrådgiver i blandt andet Aarhus Kommune. 

Maja Albrechtsen er udannet socialrådgiver med pædagogisk/filosofisk kandidatoverbygning.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Maja W. Albrechtsen

Regionalchef, Jylland, LivaRehab og LivaShelter
cand.pæd.fil. (Aarhus Uni. 2014), socialrådgiver (VIA University College)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024