Podcast: Christiansborg har afsluttet borgfreden og fundet tilbage til uenighederne

AJOUR: De blå partier forlod forhandlingerne med regeringen om sundhedsvæsenets genåbning, og uenighederne er dermed igen fundet frem på Christiansborg. Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft, forklarer om dét, og hvordan genåbningen så skal foregå.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Efter coronavirussens udbrud har det været normen, at politikerne på Christiansborg har stået bag hinanden og bakket op om den politiske retning fra regeringen.

Men i løbet af påsken blev den tilgang stoppet, og de blå partier forlod de forhandlinger, som regeringen havde inviteret til, om genåbningen af det danske sundhedsvæsen.

Hvorfor endte det med, at forhandlingerne brød sammen? Og hvordan skal sundhedsvæsenet så genåbnes?

Det svarer Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft, på i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Bør Europa have et fælles epidemiberedskab? Podcast: Bør Europa have et fælles epidemiberedskab? Næste artikel Podcast med coronaoverlæge: Urealistisk med hurtig vaccine – der går let halvandet til to år Podcast med coronaoverlæge: Urealistisk med hurtig vaccine – der går let halvandet til to år
Udsatte i København er massivt ramt af corona

Udsatte i København er massivt ramt af corona

OPRÅB: På et enkelt opholdssted for socialt udsatte er der over weekenden konstateret 26 smittede. Socialborgmester opfordrer regeringen til at huske de udsatte, når der fordeles vacciner.