Anne Valentina Berthelsen
 svarer 
Sophie Løhde

Hvad er effekten af transkraniel magnetisk stimulation (TMS)?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Sundhedsudvalget, Spørgsmål 502

Vil ministeren redegøre for effekten af transkraniel magnetisk stimulation (TMS), herunder hvordan Sundhedsstyrelsen vurderer potentialet for behandlingsformen? Vil ministeren samtidig redegøre for kendte bivirkninger af behandlingsformen?

Svar fra mandag den 27. maj 2024

Indenrigs- og Sundhedsministeriet er ikke i besiddelse af viden om effekten af transkraniel magnetisk stimulation (TMS) og kendte bivirkninger af behandlingsformen, herunder hvordan Sundhedsstyrelsen vurderer potentialet for behandlingsformen.

Indenrigs- og Sundhedsministeriet har derfor anmodet Sundhedsstyrelsen om nærmere oplysninger herom. Sundhedsudvalget vil blive orienteret om oplysningerne, når de er modtaget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024