Rosa Lund
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Synes regeringen, at mennesker med handicap har ret til et værdigt og aktivt liv i Danmark, når nu alle undersøgelser viser, at dette ikke er tilfældet?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 985

Synes regeringen, at mennesker med handicap har ret til et værdigt og aktivt liv i Danmark, når nu alle undersøgelser viser, at dette ikke er tilfældet, og hvordan kan det så være, at regeringen ikke mener, at der må bruges yderligere penge på handicapområdet?
Skriftlig begrundelse:
Spørgeren bemærker, at de øgede udgifter på bostedsområdet f.eks. kan hænge sammen med, at man ikke har investeret i området i 40 år, og at en undersøgelse fra Institut for Menneskerettigheder i 2022 viste, at der ikke har været fremgang i livsvilkårene for mennesker med handicap i 8 år.

Svar fra tirsdag den 28. maj 2024

Svaret er kommet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024