spørger 
Mattias Tesfaye

Hvad mener ministeren om mobning i folkeskolen på baggrund af etnicitet?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1030

Vurderer ministeren, at der bliver gjort nok for at undgå mobning i folkeskolen, herunder særligt mobning på baggrund af etnicitet, når over halvdelen af folkeskoleeleverne har været vidne til mobning relateret til mobbeofferets etnicitet ifølge en omfattende undersøgelse fra Institut for Menneskerettigheder og Børns Vilkår, og hvis ikke, hvilke tiltag vil ministeren så igangsætte for at nedbringe mobning på baggrund af etnicitet?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til artiklen »Børn mobbes med deres etnicitet i skolen: De ældre drenge prøver at vaske mig, så jeg bliver hvid« bragt den 30. maj 2024 på politiken.dk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024