Praktikant på Christiansborg

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende arbejde i centrum af dansk politik, med en unik mulighed for at dygtiggøre sig, komme helt tæt på den politiske beslutningsproces og skabe et solidt netværk i og omkring Christiansborg.

Du vil have engagerede kollegaer, der altid er klar til at spare med dig, så vi i fællesskab kan nå resultater og sikre din faglige udvikling gennem praktikforløbet.

Arbejdsopgaverne som praktikant vil blandt andet være:

  • At indgå i det daglige arbejde i Den Konservative Presse- og Informationstjeneste og hjælpe med politikudvikling samt komme med input til læserbreve, ordførertaler og opslag på sociale medier.
  • At blive tilknyttet en eller flere af vores folketingsmedlemmer med det formål at hjælpe MF’eren i vedkommendes daglige arbejde som folkevalgt.

Hvem leder vi efter?

Den ideelle kandidat er i gang med den afsluttende del en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsmæssig uddannelse, har kendskab til dansk politik og gerne også en god fornemmelse for kommunikation af politiske budskaber.

Den Konservative Presse- og Informationstjeneste

Pressetjenesten har til opgave at hjælpe den konservative folketingsgruppe med det daglige politiske arbejde og få partiets budskaber ud i medierne. Pressetjenesten består af syv fuldtidsansatte og ledes af partiets kommunikationschef. Vi synes, det skal være sjovt at gå på arbejde, selvom tempoet i afdelingen er højt.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 7. december. Tiltrædelse efter nærmere aftale. Ansøgningen skal indeholde et CV og en opdateret karakterudskrift.

Yderligere oplysninger om stillingen hos kommunikationschef Benny Damsgaard på 3337 4374, eller mail: [email protected].

Yderligere oplysninger om Det Konservative Folkeparti på www.konservative.dk. 


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget