Aaja Chemnitz Driefer
 svarer 
Thomas Danielsen

Vil ministeren sikre tilvejebringelsen af den nødvendige regulering på hyrevognskørsel?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Grønlandsudvalget, Spørgsmål 48

Der findes på nuværende tidspunkt ingen regulering af hyrevognskørsel i Grønland, hvilket betyder, at det for nuværende ikke er muligt for kommunerne at udstede mere specifikke tilladelser og krav til taxachauffører. Vil ministeren sikre tilvejebringelsen af den nødvendige regulering på området?

Svar fra torsdag den 13. juni 2024

Jeg kan oplyse, at Transportministeriet er i dialog med det grønlandske Ministerie for Boliger og Infrastruktur for at sikre den nødvendige regulering af hyrevognsområdet.

Jeg har den 26. april 2024 sendt vedlagte brev til Naalakkersuisoq Hans Peter Poulsen, hvori det fremgår, at mit ministerium vil påbegynde udarbejdelse af den relevante regulering.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024