Om Altinget Kommunal

Altinget Kommunal dykker ned i krydsfeltet mellem kommunerne, Folketinget og Slotsholmen og sætter særligt fokus på den kommunale økonomi.

Uvildigt politisk nichemedie om det, der er vigtigst for kommunerne

Hvilke konsekvenser får det, når kommunerne skal spare på administration? Hvordan rammer klimaafgifter kommunerne forskelligt? Hvilke tendenser viser regnskaberne for, hvad pengene i kommunekasserne går til? Og hvad er på spil frem mod næste kommunalvalg?

Altinget Kommunal dækker krydsfeltet mellem kommunerne, Folketinget og Slotsholmen med nyheder og analyser, især med fokus på den kommunale økonomi.

Vi dækker ny lovgivning med betydning for kommunernes rammevilkår fra idé til implementering. Og vi holder fast øje med økonomiforhandlinger, finanslove og den kommunale udligning.

Formålet med Altinget Kommunal er at højne den politiske debat på området ved at oplyse om og nuancere de væsentligste politiske dagsordener, som kan få betydning for kommunerne.

 

Vi er for alle med en særlig politisk og professionel interesse for det kommunale Danmark. Det gælder såvel på landets rådhuse og i byrådssalene som på Christiansborg, Slotsholmen og nærmeste omegn.

Med at abonnement på Altinget Kommunal får du nyheder, analyser og kortlægninger, og vi er stærke på debat og navnenyheder. Du får også kalenderoverblik over de vigtigste begivenheder på området, ministersvar og lovforslag undervejs. Du kan finde det hele på vores site og få det leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Læs med og deltag i debatten. Prøv det her


Udgivelser
Altinget kommunal udkommer tre gange om ugen. Som udgangspunkt hver mandag, tirsdag og torsdag med en blanding af nyheder, analyser, baggrund, interviews og portrætter samt debat om aktuelle udviklingspolitiske emner.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktør Kim Rosenkilde på [email protected].

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Kommunal, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kim Rosenkilde

Redaktør, Altinget Kommunal
ba.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005), bachelor i journalistik (SDU 2009)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024