Om Altinget: kommunal

OM OS: Altinget: kommunal leverer nyheder, debat og baggrund om dansk kommunalpolitik.

Altinget: kommunal dykker ned i krydsfeltet mellem kommunerne og Christiansborg og sætter særligt fokus på den kommunale økonomi.

Med kritisk og konstruktiv journalistik vil portalen beskrive, hvordan Folketing, regering og kommunerne selv arbejder med at styre de kommunale budgetter og den samlede offentlige økonomi. Et særligt fokus er på ny lovgivning med betydning for kommunerne, økonomiforhandlinger, finanslove og den mellemkommunale udligning.

Altinget: kommunal går samtidig tæt på mange af de politiske og administrative professionelle, som hver dag arbejder for at levere den bedst mulige lokale velfærd og service inden for de rammer og med de midler, som de har stillet til tådighed.

Udgivelser
Altinget: kommunal bringer mandag ugens overblik, og udkommer tirsdag og fredag med nyheder, debat, baggrund og analyse.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk 

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

Farvel til velfærdsstaten - husk din forsikring

Farvel til velfærdsstaten - husk din forsikring

FEATURE: Op mod 400.000 danskere har tegnet lønforsikringer, og tallet stiger. Mens vi i de sidste tyve år har talt om udlændinge, er den danske samfundsmodel blevet skrevet om – uden debat.