Om Altinget Miljø

Altinget Miljø leverer nyheder, debat og baggrund om dansk miljøpolitik.

Uvildigt nichemedie om dansk og europæisk politik med betydning for miljøet i Danmark

Hvor meget af Danmarks areal skal være beskyttet natur? Hvem skal skabe nyt liv i Danmarks døde havbund? Hvordan stiller man grønne krav til landmændene uden at sende dem fra hus og hjem? Er loven god nok til at forebygge miljøkatastrofer?

Det er blandt de spørgsmål, vi dækker på Altinget Miljø.

Vi følger dansk og europæisk miljølovgivning – både når lovene forberedes, vedtages og implementeres – og fortæller om det vigtigste.

Vi bringer nyheder og analyser, og vi prioriterer saglige debatindlæg på højt niveau. På Altinget Miljø får du dermed adgang til både politiske og faglige diskussioner mellem centrale aktører på miljøområdet. Vi giver dig også det bedste overblik over kalenderbegivenhder, ministersvar og lovforslag undervejs.

Vi skriver især om vandmiljø, vandplaner, klimatilpasning, forureninger, grundvand, naturpolitik, planlægning af det åbne land og på havet, kystbeskyttelse samt kemipolitik.

Altinget Miljø dækker miljøområdet især med udgangspunkt i de politiske diskussioner på Christiansborg og i Bruxelles. Men også lokale og regionale debatter bliver prioriteret, særligt med henblik på opgavefordeling mellem stat, kommune og region. 

Du kan finde det hele på vores site eller få det leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Prøv det her og deltag gerne i debatten.

Udgivelser
Altinget Miljø udkommer tre gange om ugen. Hver mandag udkommer Altinget Miljø med et overblik over den kommende uge på området. Tirsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund, debat og analyser om aktuelle politiske emner. 

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for miljøområdet, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Hjalte T. H. Kragesteen, journalist og redaktør, [email protected] 

Du kan sende debatindlæg til [email protected]

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Miljø, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Har du spørgsmål til dit abonnement så kontakt [email protected]

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hjalte Kragesteen

Redaktør og journalist, Altinget Miljø og Altinget Maritim
cand.comm. i journalistik (Roskilde Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024