PODCAST: Abonnér på Altingets podcasts, og bliv klogere på dansk og europæisk politik.

Altingets podcast 'Parlamentet' giver dig overblikket over ugen, der er gået i EU, og ugen, der kommer. Og så har vi hver uge et interview med en person, der kan hjælpe os med at forstå, hvad der foregår i europæisk politik. 

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her.

Parlamentet#25: Så er der præcis ét år til det første EU-valg efter Brexit

Europa-Parlamentets gruppeformænd taler deres eget møde med Facebooks boss ihjel, netop som EU’s nye dataregler træder i kraft, og Parlamentet begynder at varme op til et skæbnevalg. Hør vores fokus på EP-valget i 2019.

 

Hos Altinget: Special kan du blandt andet lytte til udvalgte artikler fra vores magasin, som journalisterne bag læser op, interviews og andre epsioder.

Find os på iTunes her | Find os på Soundcloud her.

Altinget: sundheds podcast, Politisk Stuegang, vil hver måned gå i dybden med flere sundhedspolitiske emner. Gæsterne er Leif Vestegaard Pedersen og Torben Mogensen. Sundhedspolitisk analytiker hos Altinget, Ole Toft, er vært.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

 

Danske Statsministre #6: Hørrings forsøg på at sælge De Vestindiske Øer endte i international skandale

Den danske statsminister Hugo Hørring fik New York Times på nakken, da han med kreative metoder forsøgte at sælge De Vestindiske Øer. Hør også om Hannibal Sehested, den allersidste Højre-statsminister, i denne udgave af Danske Statsministre, der er sidste episode i 2. sæson.

Klik her og abonner på Danske Statsministre i iTunes | Find os på PodBean her | Soundcloud her.