Om  
Søren Langelund

Ulveman & Børsting henter EB-nyhedschef

Michael Ulveman og Mikael Børstings kommunikationsbureau melder nu klar med endnu en spiller på holdet. Det bliver nyhedschef på Ekstra Bladet TV Søren Langelund, som tiltræder 1. august.

Camilla Kamstrup

For få dage siden annoncerede de to tidligere særlige rådgivere, Michael Ulveman og Mikael Børsting, at de til august bliver partnere i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

Nu står bureauet klar med endnu en mand på holdkortet, idet Søren Langelund er ansat som ny rådgiver. Han forlader dermed sin stilling som nyhedschef på Ekstra Bladet TV og tager samtidig afsked med mediebranchen, som han har været en del af i mange år.

Søren Langelund er tidligere redaktionschef for TV 2 News og har desuden været ansat som redaktør for DR2. Han har siden januar 2015 været ansvarlig for Ekstra Bladets TV-satsning og fotoafdeling:

”Søren har et stærkt netværk i nyhedsmedierne og forstår, hvordan de sociale medier spiller sammen med de traditionelle medier," siger administrerende direktør og partner Michael Ulveman i en pressemeddelelse og forsætter:

"Han har stærke kompetencer inden tv-mediet - herunder net-tv, der vinder kraftigt frem overalt, og som virksomheder med fordel kan udnytte bedre."

Søren Langelund er uddannet i medievidenskab fra Københavns Universitet.

Kommunikationsbureauet er oprindeligt stiftet af Michael Ulveman, som har været særlig rådgiver for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (V). Hans nye partner, Mikael Børsting, var særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i perioden 2011-2014.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Langelund

Pressechef, Dansk Industri
HHX (Tønder Handelsskole 2003), cand.mag, i medievidenskab (Købehavns Uni. 2011)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024