Velfærdsoverblikket: Mette Frederiksen affyrer startskuddet for 'fremtidens Danmark'

Statsministeren inviterer til stor konference om fremtidens Danmark og så skal sundhedsministeren både i samråd om normeringen af sygeplejersker og brugen af lyntest i regeringen. Få det velfærdspolitiske overblik over ugen her. 

Statsminister Mette Frederiksen (S) skal i denne uge deltage i en konference om Danmarks fremtid. På billedet er hun til en af demonstrationerne, hvor sygeplejerskerne strejker for at få mere i løn. 
Statsminister Mette Frederiksen (S) skal i denne uge deltage i en konference om Danmarks fremtid. På billedet er hun til en af demonstrationerne, hvor sygeplejerskerne strejker for at få mere i løn. Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix
Mads Mose Vikkelsø

Velkommen til denne uges velfærdsoverblik, hvor vi kaster et blik på hvilke begivenheder, du skal have øje på i denne uge.

Det er en uge, hvor samrådene har fået fat og debatarrangementerne holder sig lidt tilbage. Til gengæld inviterer Mette Frederiksen til konference om Fremtidens Danmark.  

Det er som så ofte sundhedsminister Magnus Heunicke (S) som skal i flest samråd denne uge i både Sundhedsudvalget og Epidemiudvalget. 

0:000:00