Gruppeeksamen til næste skoleår

EKSAMEN: Uddannelsesministeriet beroliger Enhedslistens utålmodige uddannelsesordfører Rosa Lund. Fra august 2012 vil det igen være muligt at gå til gruppeeksamen.
Tyson W. Lyall
Det er efterhånden småt med politisk modstand mod genindførelsen af gruppeeksamensformen, og det vil undervisere og studerende snart kunne mærke konsekvensen af.

Fra skoleåret 2012-2013 vil det således efter planen igen være muligt for gymnasier og universiteter at lade studerende tage hinanden i hånden, når de skal til eksamen.

Enhedslistens uddannelsesordfører Rosa Lund var ellers ved at miste tålmodigheden og havde derfor bedt både undervisnings- og børneminister Christine Antorini (S) og uddannelsesminister Morten Østergaard (R) svare på, hvornår gruppeeksamenen ville være tilbage på skemaet.

Rosa Lund kan dog i denne omgang nøjes med at læse Altinget | Forskning og Innovation. Ministeriet for forskning, innovation og videregående uddannelser bekræfter nemlig over for os, at gruppeeksamen med al sandsynlighed igen bliver en mulighed for de studerende, der starter deres uddannelse i august 2012.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00