Om  
Christian Hüttemeier
Rasmus Bragh Schulz
Kirsten Palmer

Fra partisekretær til public affairs-bureau: "Han er uden tvivl én af de tungeste profiler"

Ulveman & Børsting ansætter Venstres afgående partisekretær Christian Hüttemeier.

Christian Hüttemeier (t.v.) meddelte i februar sin afgang som partisekretær i Venstre. Nu bliver han en del af ledelsen i kendt kommunikationsbureau.
Christian Hüttemeier (t.v.) meddelte i februar sin afgang som partisekretær i Venstre. Nu bliver han en del af ledelsen i kendt kommunikationsbureau.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Julie Schønning

Christian Hüttemeier er ny partner i Ulveman & Børsting.

Det skriver kommunikationsbureauet i en pressemeddelelse.

Hüttemeier har en lang erfaring med sig fra det politiske miljø og i Venstres organisation. Senest som partiets partisekretær – en stilling han fratrådte i februar efter fire år.

Tidligere har han været særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, pressechef i Venstre og kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. 

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og startede sin karriere som journalist på Politiken og Jyllands-Posten. På Politiken udgjorde han en duo sammen med den mere erfarne Mikael Børsting, der siden grundlagde Ulveman & Børsting med Michael Ulveman. 

Læs også
 

"Ulveman & Børsting har uden tvivl landets dygtigste hold af rådgivere, der hver dag hjælper centrale virksomheder i ind- og udland med at sætte fodaftryk på samfundet omkring os. Det er et bureau i rivende udvikling, og jeg er meget glad for taknemmelig over, at jeg har fået muligheden for at træde ind i en så velkørende og dygtig virksomhed som Ulveman & Børsting," siger Christian Hüttemeier, der starter i den nye stilling 1. september.

Michael Ulveman, der er grundlægger og partner i bureauet, kalder rekrutteringen "et scoop" for virksomheden og dens kunder.

"Han er uden tvivl én af de tungeste og dygtigste rådgiverprofiler i dansk politik, hvor han i en årrække har været helt tæt på beslutningerne i dansk toppolitik. Sammenholdt med hans journalistiske erfaring er vi helt overbeviste om, at vi har det bedste grundlag for at fortsætte vores vækst og styrkeposition i markedet," lyder det fra Michael Ulveman.

Tidligere på måneden kunne public affairs-bureauet desuden fortælle, at de har ansat Miljøministeriets pressechef, Kirsten Palmer, som ny rådgiver.

Ulveman & Børsting opruster desuden med Rasmus Bragh Schulz som ny konsulent per 1. september. Han er nuværende politisk journalist på Berlingske og tidligere journalist på TV 2.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Hüttemeier

Fhv. partisekretær, Venstre
journalist (DJH 2003)

Rasmus Bragh Schulz

Afgående politisk journalist, Berlingske (1/9), tiltrædende konsulent, Ulveman & Børsting
Journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2021)

Kirsten Palmer

Rådgiver, Ulveman & Børsting
journalist (DJH 1993)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024