Anmeldelse af 

Bertel Haarder og Pelle Dragsted: Velargumenteret bog viser vejen til nye medarbejderejede virksomheder

DOBBELTANMELDELSE: Danmark ville have godt af flere medarbejderejede virksomheder, er budskabet i bogen 'Medejer'. Både Bertel Haarder og Pelle Dragsted roser bogen, som de kalder et vigtigt indspark i debatten om dansk erhvervsliv. 

Den nyudkomne bog 'Medejer' viser, at medarbejderejede virksomheder kan have stor succes, men at man i Danmark fejlagtigt kun hæfter sig ved arbejderkooperationens gamle virksomheder som Bryggeriet Stjernen, der bukkede under.
Den nyudkomne bog 'Medejer' viser, at medarbejderejede virksomheder kan have stor succes, men at man i Danmark fejlagtigt kun hæfter sig ved arbejderkooperationens gamle virksomheder som Bryggeriet Stjernen, der bukkede under.Foto: Kurt Lorentzen/Ritzau Scanpix

Det er mit håb, at også erhvervsordførere fra socialdemokraterne og de borgerlige partier vil læse og lade sig inspirere af den nye bog.

Pelle Dragsted
Fhv. MF (EL), fhv. presseansvarlig og politisk rådgiver, Enhedslisten

Bogen 'Medejer' er værd at læse for enhver, der interesserer sig for Danmarks bemærkelsesværdige historie.

Bertel Haarder
MF (V), fhv. minister, formand, Det Kgl. Teater

Læseværdig indsigt i Danmarks bemærkelsesværdige historie

Bertel HaarderAf Bertel Haarder
MF (V), fhv. minister, formand, Det Kongelige Teater

Da jeg var kulturminister, fik jeg besøg af den energiske græsrod Gudrun Aspel, der skabte folkeuniversitetscentret Skærum Mølle i Vestjylland.

Hun bredte et stort danmarkskort ud på mit mødebord med en enkelt prik der, hvor det første andelsmejeri blev opført i Hjedding ved Ølgod.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00