Ny chef skal give Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd fælles maskinrum

NAVNE: Sekretariaterne for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flytter sammen og får ny fælles chef. Realdanias udviklingschef, Ulrik Kampmann, er manden, der skal stå i spidsen for det nye samarbejde.

Ulrik Kampmann er blevet ny sekretariatschef for både Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd per 1. august, efter at de to organisationer har slået pjalterne sammen.

Det skriver Det Centrale Handicapråd i en pressemeddelelse.

De to råd bevarer hver deres opgaver og separate bevillinger, men det nye samarbejde skal styrke det faglige fællesskab med en fælles adresse og altså også en fælles sekretariatschef. Den nye mand på broen er 44 år gammel, uddannet cand.scient. og valgt blandt et felt på 61 ansøgere.

Grobund for ny inspiration
Ulrik Kampmann kommer fra en stilling som udviklingschef i Realdania og har tidligere været udviklingschef i TrygFonden samt områdechef for fondens aktiviteter på social- og sundhedsområdet. Fra 2002 til 2005 var han ansat i sekretariatet for Det Centrale Handicapråd, og dermed har han et solidt kendskab til både frivillig- og handicapområdet.

"Vi er sikre på, at Ulrik er den helt rigtige til opgaven. Han har stor forståelse for de mange strenge, som en sekretariatschef skal kunne spille på," lyder det i pressemeddelelsen fra formand for Det Centrale Handicapråd Anette Laigaard og Vibe Klarup Voetmann, formand for Frivilligrådet.

Selv går han også sin nye opgave i møde med entusiasme:

"Jeg ser meget frem til opgaven med at skabe samarbejde og synergi mellem de to sekretariater. Vi skal udnytte samspillet og lade os inspirere af hinanden til gavn for de to råd. Det ser jeg som en vigtig udfordring," siger Ulrik Kampmann i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Nyt forslag: Lad frivillige rådgive patienter på supersygehuse Nyt forslag: Lad frivillige rådgive patienter på supersygehuse Næste artikel Her kommer de gode sager på auktion Her kommer de gode sager på auktion