Debat

TV-Debat: Gør som spejderne, styrk de unge

TV-DEBAT: Vi bør styrke, inddrage og engagere unge. Det gør vi spejdere eksempelvis, når vi lader de unge mennesker danne deres egne meninger igennem diversitet i fællesskab, siger Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker.

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens to debattører i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker. De har tidligere lavet et indlæg, hvor de efterlyste inddragelse af de unge i den politiske beslutningstagen.

Mathias Hesseldahl er 19 år og frivillig hos Spejderne. Han går til daglig på Vejle Tekniske Gymnasium. Han interesserer sig især for adventure racing og forskning i frivillighedskultur.

Daniel Fisker er 17 og er ligesom Mathias Hesseldahl frivillig hos Spejderne. Han læser på HHX Merkantilt Gymnasium i Slagelse. Daniel er også politisk aktiv i SF Ungdom og interesserer sig for politik og samfundsforhold.

Se forrige debatindlæg i debatten her

Hør Altinget: civilsamfunds redaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maksimalt tre minutter. Send den i en mail til [email protected].

Dokumentation

Unge civile stemmer
I den kommende tid vil vi på Altinget: civilsamfund give de unge tiltrængt taletid, hvor de får mulighed for at give deres perspektiv på, hvilke udfordringer vi står over for, og hvordan civilsamfundet kan være med til at løse dem.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00