Aaja Chemnitz Driefer
 spørger 
Christina Egelund

Agter ministeren at indføre retningslinjer og politikker for at indgå diskrimination og fordomme på uddannelsesinstitutioner?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Grønlandsudvalget, Spørgsmål 82

Institut for Menneskerettigheders rapport "Grønlandske studerende i Danmark" beskriver, at ufrivillig ensomhed på studiet og stress-symptomer i forbindelse med studiet er et udbredt problem hos grønlandske studerende i Danmark. Undersøgelsen peger i retningen af, at oplevelser med fordomme, forskelsbehandling og ufrivillig eksklusion bidrager til daglig stress, og at ikke alle grønlandske studerende trives godt på studiet. Uddannelsesinstitutioner er bundet af et ansvar til at skabe et godt undervisningsmiljø, hvor undervisningen foregår sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Agter ministeren at indføre retningslinjer og politikker for at indgå diskrimination og fordomme på uddannelsesinstitutioner?

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00