Carolina Maier er ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd

Tidligere politisk ordfører for Alternativet Carolina Magdalene Maier er ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd. 

Carolina Magdalene Maier
Carolina Magdalene Maier (47) Sekretariatschef, Dansk Folkeoplysnings Samråd, fhv. gruppeformand og politisk ordfører (ALT)
Per Paludan Hansen
Per Paludan Hansen (55) Sekretariatsleder, LOF's landsorganisation, formand, Dansk Folkeoplysnings Samråd, præsident, European Association for the Education of Adults

Tidligere gruppeformand, politisk ordfører og ordfører for folkeoplysning og idræt for Alternativet Caroline Magdalene Maier er ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd. 

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse

Caroline Magdalene Maier blev valgt ind i Folketinget for Alternativet ved valget i 2015. Ved folketingsvalget 5. juni mistede hun dog sin plads. 

Men nu får den tidligere gruppeformand altså et nyt ansvarsområde som ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd. 

"Vi har brug for folkeoplysningen til både at reflektere over og påvirke samfundsudviklingen. Vi skal videreføre og styrke de folkelige fællesskaber i Danmark. Det er, når vi bevæger os sammen, at vi bevæger samfundet. Jeg er meget ydmyg over at få lov til at være en del af det vigtige arbejde, det er at bevare og videreudvikle den stolte danske tradition for folkeoplysning,” siger Caroline Magdalene Maier i meddelelsen.

Inden sin tid på Christiansborg har Caroline Magdalene Maier blandt andet været ansat som centerleder for Videncenter for Patientstøtte og leder af Nordisk Arbejdsmiljø i Tryg.

Hun tiltræder stillingen i Dansk Folkeoplysnings Samråd 1. december.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal