Danske Spil henter ny finanschef fra Kort & Godt

Det bliver Søren Skovdal Rasmussen, der bliver ny finanschef i Danske Spil. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kort & Godt.

Efter at Allan Auning-Hansen sidst på foråret rykkede videre til Joe & The Juice, har Danske Spil A/S været på jagt efter afløseren. Han er nu fundet, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

1. november sætter Søren Skovdal Rasmussen sig i CFO-stolen. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kort & Godt, der driver DSB's kiosker sammen med 7/11. Tidligere har han været koncernøkonomichef og underdirektør for strategi i DSB.

"For valget af Søren Skovdal Rasmussen blev det afgørende, at han har en unik kombination af stærk finansiel og strategisk erfaring kombineret med en dyb indsigt i retail, herunder den omsætning, vores produkter har i retail," siger Susanne Mørch Koch, administrerende direktør for Danske Spil, i pressemeddelelsen.

Søren Skovdal Rasmussen glæder sig til at indtræde i det nye arbejde.   

"Det har længe været et stærkt ønske for mig igen at arbejde 100 procent med tal og økonomi. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at gøre dette i Danske Spil. At jeg samtidig kan trække på min store erfaring fra arbejdet i retail og den kommercielle energi, gør matchet helt perfekt," siger Søren Skovdal Rasmussen.

Sidste år kunne Danske Spil indkassere over 5,3 milliarder kroner i bruttospilleindtægter og endte med over 1,7 milliarder kroner på bundlinjen. De går blandt andet til at støtte Danmarks foreningsliv.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal