Journalistforbundet finder ny pressechef hos Socialpædagogerne

Dansk Journalistforbunds nye kommunikations- og pressechef, Allan Visborg Andreasen, forlader stillingen som formandskonsulent hos Socialpædagogerne.

Socialpædagogernes formandskonsulent, Allan Visborg Andreasen, tiltræder 1. maj som Dansk Journalistforbunds nye kommunikations- og pressechef.

Det skriver journalistforbundet i en pressemeddelelse.

Tidligere har Allan Visborg Andreasen været selvstændig politisk rådgiver, chef for politisk interessevaretagelse i Djøf og afdelingschef for kommunikation og analyse i Danmarks Lærerforening.

"Jeg har i mange år haft ansvaret for kommunikation og interessevaretagelse i forskellige fagforeninger. Målet har altid været at skabe konkrete forbedringer for medlemmerne, og det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte i DJ. Medlemmerne skal kunne se en rød tråd fra deres hverdag og til forbundets arbejde med at sætte en relevant dagsorden i nyhedsstrømmen og på Christiansborg," siger han i pressemeddelelsen.

Allan Visborg Andreasen har en universitetsuddannelse i kommunikation fra Aalborg Universitet, som han har suppleret med moduler fra Syddansk Universitets diplomuddannelse i journalistik.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal