Om  
Knud Aarup

Knud Aarup valgt som ny formand for Socialpolitisk Forening

Tidligere direktør i Socialstyrelsen Knud Aarup blev 4. marts på en generalforsamling valgt som ny formand for Socialpolitisk Forening. På generalforsamlingen blev der også valgt nye medlemmer til foreningens landsstyrelse, herunder tidligere socialborgmester Mikkel Warming (EL).

Lise-Lotte Skjoldan

Socialstyrelsen har fået ny formand, efter den tidligere formand Robert Olsen valgte ikke at genopstille til posten. Det er den tidligere direktør for Socialstyrelsen, Knud Aarup, der nu skal stå i spidsen for den 118 år gamle forening. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Knud Aarup blev valgt som formand på en generalforsamling 4. marts, og han udtalte på mødet:

"Det er på tide, at vi indser, at det velfærdssamfund, som vi alle priser højt, i realiteten kun er et velfærdssamfund for de bedst stillede 80%. Vi har altså efterladt 15-20% af danskerne på samfundets bagperron. Det er ikke rimeligt hverken menneskeligt eller økonomisk. Alle har ret til at få mulighed for at udleve deres drømme og potentialer. Derfor er der behov for et paradigmeskifte i socialpolitikken," siger Knud Aarup og fortsætter:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024