Helene Liliendahl Brydensholt
 spørger 
Sophie Løhde

Hvordan kan Styrelsen for Patientsikkerhed konkludere, at visitationen af drabsmanden på Oringes almenpsykiatriske afdeling var i overensstemmelse med ned anerkendte faglige praksis, når der ikke foreligger dokumentation for visitation af manden?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Sundhedsudvalget, Spørgsmål 561

Vil ministeren forklare eller bede Styrelsen for Patientsikkerhed redegøre for, hvordan styrelsen kan konkludere, at visitationen af drabsmanden på Oringes almenpsykiatriske afdeling var i overensstemmelse med den anerkendte faglige standard i 2021, når der ikke foreligger dokumentation for visitation af manden jf. indslag på TV2 Øst 11. april 2024 ’Det er fuldstændig ude i hampen, siger mor om styrelses vurdering i drabssag’?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024