Om  
Michael Maimann

Niras ansætter ekspertisechef for biomasse

Michael Maimann er ny ekspertisechef for biomasse hos Niras. Han kommer fra en stilling som projektdirektør hos Novozymes.

Som led i rådgivervirksomheden Niras' satsning inden for den grønne energiomstilling har virksomheden ansat Michael Maimann som ny ekspertisechef for biomasse.

Det skriver Niras i en pressemeddelelse.

Michael Maimann kommer fra en stilling som projektdirektør i Novozymes og har tidligere udviklet og implementeres biofuels hos både Mærsk og i Ørsted. Han ser selv store muligheder i sin nye stilling, da interessen for biomasse i den grønne omstilling er vokset hurtigt de seneste år.

"NIRAS er startet på en meget spændende og ambitiøs satsning, og jeg er overbevist om, at jeg her vil få masser af muligheder for at omsætte min passion for biomasse og biobrændsler til bæredygtige løsninger, der vil gøre en reel forskel for både vores kunder og for samfundet," siger Michael Maimann i pressemeddelelsen.

Han peger på, at Niras står i en fordelagtig position, når det gælder udviklingen af bæredygtige løsninger inden for grøn energi, fordi virksomheden arbejder med mange aktører, der bidrager til den grønne omstilling inden for både fødevareindustrien, energisektoren, forsyningsselskaber, pharma og life science.

"Man står midt i et vanvittigt interessant krydsningsfelt, hvor man kan trække på ny viden og landvindinger fra alle disse områder. Det gør, at vi kan trække på kompetencerne fra hele organisation til at skubbe på den grønne omstilling, og det gør det også ekstra motiverende at blive en del af holdet,” siger Michael Maimann.

0:000:00