Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget

AJOUR: Regeringen skyder efter både at lande en klimalov og en velfærdslov i det kommende folketingsår. I dagens udsendelse har vi fundet det mest iøjnefaldende frem fra regeringens nye lovkatalog.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tirsdag skød statsminister Mette Frederiksen et nyt folketingsår i gang – og samtidig med at statsministeren holdt tale i Folketinget, blev regeringens lovkatalog præsenteret.

Lovkataloget viser, hvad regeringen vil have igennem folketingssalen i det kommende folketingsår.

Altingets nyhedsredaktør, Kasper Frandsen, er dykket ned i dokumentet og har fundet flere af de mest iøjnefaldende tiltag frem fra lovkataloget til denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Vestager bliver digital boss i en grøn ny Kommission Ugens Europa-podcast: Vestager bliver digital boss i en grøn ny Kommission Næste artikel Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn
Erhvervslivet: Giv os en fokuseret, grøn forskningsstrategi

Erhvervslivet: Giv os en fokuseret, grøn forskningsstrategi

SATS: Der skal flere penge til forskning og udvikling af nøgleteknologier i den grønne omstilling, men pengene skal gives med et større blik for, hvad samfundets gevinster er. Det er de store mål med DI og Dansk Energis forslag til en grøn forskningsstrategi. Ifølge Klimarådets formand er tankerne rigtige.