Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget

AJOUR: Regeringen skyder efter både at lande en klimalov og en velfærdslov i det kommende folketingsår. I dagens udsendelse har vi fundet det mest iøjnefaldende frem fra regeringens nye lovkatalog.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tirsdag skød statsminister Mette Frederiksen et nyt folketingsår i gang – og samtidig med at statsministeren holdt tale i Folketinget, blev regeringens lovkatalog præsenteret.

Lovkataloget viser, hvad regeringen vil have igennem folketingssalen i det kommende folketingsår.

Altingets nyhedsredaktør, Kasper Frandsen, er dykket ned i dokumentet og har fundet flere af de mest iøjnefaldende tiltag frem fra lovkataloget til denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Vestager bliver digital boss i en grøn ny Kommission Ugens Europa-podcast: Vestager bliver digital boss i en grøn ny Kommission Næste artikel Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn
Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

KLIMANEUTRAL: Klimaprofessor Katherine Richardson bliver formand for et nyt klima advisory board, der skal hjælpe landbruget med at indfri visionen om klimaneutrale fødevarer i 2050. "Et af de store problemer indtil nu har været, at man taler ud fra business as usual," siger hun.