Danmark scorer ny førsteplads i konkurrenceevne

For andet år i træk får Danmark 1. pladsen i konkurrenceevne. Det er tegn på, at dansk økonomi og erhvervsliv er i topform, siger erhvervsminister Morten Bødskov.

Selvom det går godt, bliver den internationale konkurrence kun skarpere, og danske virksomheder skal stadig være med til at skabe mere vækst og flere arbejdspladser, siger Morten Bødskov (S).
Selvom det går godt, bliver den internationale konkurrence kun skarpere, og danske virksomheder skal stadig være med til at skabe mere vækst og flere arbejdspladser, siger Morten Bødskov (S).Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Johan Auken Alstrup

Danmark lægger igen øverst på den schweiziske handelshøjskole IMD's liste over verdens mest konkurrencedygtige økonomier.

Det oplyser Erhvervsministeriet.

"Når Danmark for andet år i træk bliver verdensmester i konkurrenceevne, så kan man som erhvervsminister kun blive stolt. Tak til dansk erhvervsliv for en kæmpe indsats. For 1. pladsen viser, at dansk økonomi og erhvervsliv er i topform," siger erhvervsminister og fungerende finansminister Morten Bødskov (S).

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00